Houseboats and Canal Cruises

+31 (6) 46 66 10 01

Het team van BOATAMSTERDAM.COM

Saaie rondvaart!?

Niet bij BOATAMSTERDAM.COM

BOATAMSTERDAM.COM is de jongste rederij van Amsterdam. En misschien ook de meest enthousiaste. We willen dat je in onze schepen geniet van je vaartocht door Amsterdam. En dat je je op onze woonboten een beetje Amsterdammer voelt. Onze schepen hebben goede faciliteiten. We varen elektrisch en stil. Onze hostessen zijn Amsterdams, jong, vrolijk en informatief. Onze schippers zijn ervaren en gecertificeerd. Wij werken met plezier. En we overleggen graag met je als je speciale wensen hebt.

Het enthousiasme van ons hechte team lijkt te werken, gezien het aantal terugkomers op onze boten. Hopelijk zien we jou ook weer terug. En tip je vrienden door ons te Liken op Facebook. Dan weten ook zij waar ze moeten zijn voor de leukste (en goedkoopste) rondvaart in de stad!

Het team


Richard Jonkman Ernst van Gogh (1990) begon zijn carrière op het water als 7-jarige schipper van de Optimist van zijn oom. Tijdens de middelbare school zeilde hij in zijn vrije tijd en leerde hij anderen zeilen. Hij verdiende een zakcentje als hulp in de catering. Daar leerde hij organiseren en wat lekker eten is. Twee jaar was hij student aan de UvA, waar hij voornamelijk droomde van meedoen aan de Volvo Ocean Race. Na een eenjarige cursus aan de Enkhuizer Zeevaartschool wist hij zeker waar zijn toekomst lag. Tijdens Sail 2015 ontmoetten Richard en hij elkaar. Het klikte. En Ernst rondde snel zijn opleiding Maritieme Studies aan de HvA af om Richards compagnon te worden bij BOATAMSTERDAM.COM.

Pety Looijen (1991) begon in januari 2017 bij het team van BOATAMSTERDAM.COM. Ze heeft de bedrijfsladder beklommen door te beginnen als hostess maar al vrij snel heeft ze haar schipperbevoegdheid weten te bemachtigen. Uiteindelijk is ze in het managementteam opgenomen als HR - en Office Manager is. Pety houdt van zeilen en varen, maar dat doet ze nu in haar vrije tijd. Pety is een organisator pur sang. Door het vervullen van verschillende bestuursfuncties en dankzij haar Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap, gevolgd door een Master Entrepreneurship, heeft ze zich kunnen ontpoppen tot een ware manager: ze is inmiddels onmisbaar binnen het team.

Jasper van der Woude (1989) is al sinds de beginjaren van zijn studententijd bezig met sloepverhuur in Amsterdam. Door het bezit van meerdere boten heeft hij de fijne kneepjes van verhuur en onderhoud goed onder de knie. Jasper heeft een studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap gevolgd aan de VU, waarna hij op de Zuidas terechtkwam. Na enige tijd op kantoor kwam hij erachter dat het werk op het water hem toch meer op het lijf is geschreven. Daarom werd hij in augustus 2016 actief als schipper bij BOATAMSTERDAM.COM. En sinds november 2016 maakt Jasper als Fleet Manager deel uit van het team. Maar het varen heeft zijn hart, hij is dan ook nog geregeld op de grachten te vinden.

Hostessen

Ana Balestra, Annabel van der Weide, Anouk Wortman, Babet de Hoon, Catrien Stolle, Charlotte van der Meulen, Claudi van Niekerk, Dafne de Boer, Dide Bode, Doris Groen, Erin Vermeulen, Floor Klop, Iris Overdevest, Jara de Swart, Jeanine van der Bas, Jolijn Gebroers, Josse Poppinga, Julia van Platering, Julie Klopper, Juliette de Groot, Kaat Jongepier, Kathelijne Daling, Kirsten Versteeg, Leandra de Sain, Lisa Boerdam, Lisalou Pam, Loulou Nieuwenhuijs, Madelief Boekaar, Marieke Felix, Maud van den Elshoud, Nena van Bakel, Nicky Wijkman, Phoebe Wardropper, Romee van den Ende, Rosanne Wollrabe, Susan Drion, Tessa Baard, Shiba Hussein

Schippers

Abel Beerda, Boris van Minnen, Christiaan Hoenderkamp, Coen van Tilburg, Daniel Beasley, Edwin de Jong, Harry Wijkstra, Hidde de Wit, Laurents van Twillert, Maurits van Dijk, Max Terstappen, Melle van Haalen, Michel van den Akker, Olivier van Warmerdam, Renee Michels, Robin Terstappen, Sjoerd Feith, Teun Zoer, Tim van Haalen, Toon Meijer, Wouter Kempers


BEDRIJFSGEGEVENS

Electric Tours B.V. | Cruise@BoatAmsterdam.Com | KvK 59134232 | Oudeschans 130, 1011 LE Amsterdam | BTW-nummer NL853332599B01 | Algemene Voorwaarden

© Copyright 2017 BoatAmsterdam 

BOATAMSTERDAM.COM